Aanpak van Leko? “Het management van Standard laat het zomaar gebeuren”

Aanpak van Leko? “Het management van Standard laat het zomaar gebeuren”

7 mei - 18:42 Laatste update: 19:45
19

Standard bevindt zich in een lastige situatie tijdens de Europese Play-offs, met zeven opeenvolgende wedstrijden zonder overwinning. De recente 3-1 nederlaag tegen Leuven zorgde voor woede bij coach Ivan Leko.

Leko zou zijn spelers na de wedstrijd nog zo’n uur en twintig minuten in de kleedkamer hebben gehouden. Dat schrijft RTBF. De aanpak van Leko wordt echter met scepsis bekeken door La Tribune.

Nordin Jbari uit kritiek op Leko's methode en beweert dat de coach al wekenlang de schuld bij zijn spelers legt, in plaats van de verantwoordelijkheid te nemen. "Hij flipt er al minstens een maand uit," merkt Jbari op. Nicolas Frutos deelt deze zorgen en benadrukt dat Leko's veranderende houding een teken is van een bredere problematiek bij Standard.

Jbari voegt toe dat Leko, ondanks zijn staat van dienst, vergelijkbaar is met voorgaande trainers die vanwege problemen werden ontslagen. "Hij is bezig de boel op stelten te zetten en het management laat dat gebeuren," concludeert Jbari, die benadrukt dat er dringend actie nodig is om de situatie bij Standard te verbeteren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.