'Antwerp heeft beet, Chery (35) legt medische testen af bij de club'

19 mei om 17:40

Royal Antwerp FC staat op het punt om haar eerste zomertransfer in huis te halen. The Great Old kan binnenkort Tjaronn Chery verwelkomen.

Eerder raakte al bekend dat Chery in de belangstelling staat van Antwerp. De 35-jarige middenvelder heeft een aflopend contract bij Maccabi Haifa en daar hoopt Antwerp van te kunnen profiteren. Bij VI klinkt het dat Antwerp ook een akkoord heeft met Chery, die zijn medische testen al heeft afgelegd bij de club.

Chery kan daardoor aan zijn eerste avontuur in ons land beginnen. De middenvelder was bij Maccabi Haifa de voorbije jaren een belangrijke pion en werd drie keer landskampioen in Israël. Dit seizoen werd hij sinds afgelopen winter verhuur aan NEC, waar hij met vijf doelpunten in veertien duels van grote waarde was.

Bij Antwerp zal Chery voor meer creativiteit moeten zorgen op het middenveld, al langer een manco dit seizoen bij The Great Old.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.