Riemer voor Antwerp - Anderlecht: "Geen Barcelona"

Riemer vooruitblikkend op Antwerp - Anderlecht: "Wij zijn geen Barcelona"

17 december 2023 om 12:42

Anderlecht staat voor een uitdaging tegen Antwerp op de achttiende speeldag van de Jupiler Pro League. Brian Riemer, coach van Anderlecht, erkent dat ze moeite hebben met winnen tegen teams in de top zes, ondanks hun goede vorm tegen kleinere ploegen.

"Ik hou niet van excuses, maar we moeten de topwedstrijden winnen", aldus Riemer, geciteerd door RTBF. Terugblikkend op de recente overwinning van Antwerp op Barcelona, benadrukt hij dat elke wedstrijd gewoon anders is. "Onze dubbele wedstrijd tegen Standard is daar het bewijs van. Wij zijn geen Barcelona. Winnen zou een grote stap voorwaarts zijn voor ons."

De coach toonde zich verder optimistisch over de aanstaande confrontatie. "Antwerp heeft een indrukwekkende reeks overwinningen achter de rug. We moeten de druk om te winnen voelen, maar ik geloof in het vermogen van mijn team om te presteren."

Hij benadrukte ook het belang van de wedstrijd voor het voortzetten van hun goede vorm in de competitie. "Het is een kans om onze positie te versterken en ons te laten gelden als een geduchte concurrent in de Pro League."