Wanneer gaat Messi zijn debuut maken in de MLS voor Inter Miami?

11 juni 2023 om 19:44

Lionel Messi maakte onlangs de overstap van Paris Saint-Germain naar de Major League Soccer in Amerika, waar hij zal gaan spelen in het shirt van Inter Miami FC. Wanneer gaat Messi zijn debuut maken? 

De MLS is sinds februari weer van start gegaan, maar dat betekent niet dat de Argentijnse wereldster dit seizoen niet meer in actie zal komen voor Inter Miami. Messi geniet eerst van zijn welverdiende vakantie en wacht ondertussen tot zijn contract bij PSG is afgelopen. Hij heeft namelijk een verbintenis tot 30 juni in de hoofdstad van Frankrijk. Daarna is de aanvaller speelgerechtigd voor Inter Miami.

Er staan in juli nog vier competitieduels op het programma voor de Amerikaanse club. De MLS ligt na 16 juli tijdelijk stil wegens de Leagues Cup, een toernooi voor clubs uit de MLS en de Mexicaanse MX. Inter Miami zal in dat toernooi aantreden tegen Cruz Azul en Atlanta United. 

De verwachting is dat Messi op 21 juli zijn debuut zal maken. Alle fans van de club en de competitie willen de superster zien schitteren. Het is dus de verwachting dat stadions altijd uitverkocht zullen zijn. Prijzen voor een ticket zullen naar verluidt ook flink gaan stijgen.