Saelemaekers content na invalbeurt AC Milan

Saelemaekers blinkt uit bij Milan: “Dacht dat ik het in mijn eentje ook wel kon”

3 april 2023 om 15:20
Laatste update: 3 april 2023 om 15:25

Alexis Saelemaekers (23) heeft indruk gemaakt bij AC Milan, onze landgenoot en Rode Duivel liet zich van een hele goede kant zien in het half uur speeltijd wat hij kreeg. AC Milan won uit met 0-4 bij koploper Napoli. Saelemaekers maakte indruk met meerdere creatieve dribbels, scherpe passes en een prachtige goal.

Saelemaekers, de oud-speler van RSC Anderlecht, reageerde op zijn doelpunt namens AC Milan. De Rode Duivel werd bedolven onder de complimenten voor zijn prestatie. "Ik heb op training wel eens op die manier gescoord, maar nog nooit in een wedstrijd. Toen ik de bal kreeg, zag ik enkel Giroud in mijn buurt", citeert Sporza Saelemaekers.

Saaelemaekers vertelde verder over zijn doelpunt, Saelemakers zag het gaatje en had genoeg vertrouwen om zijn kans te grijpen. "Maar ik zag dat er ruimte was en dacht dat ik het in mijn eentje ook wel kon. Deze keer liep het gelukkig goed af", lachte de Rode Duivel.

Onze landgenoten Saelemaekers, Charles De Ketelaere, Aster Vranckx en Divock Origi hebben dit seizoen moeite om echt hun stempel te drukken bij AC Milan. Saelemaekers bracht hier verandering in door zich van zijn beste kant te laten zien tijdens zijn invalbeurt.