Gheysens (Antwerp) spreekt over Priske: “Geen seconde aan ontslag gedacht"

8 maart 2022 om 07:20
Laatste update: 8 maart 2022 om 07:35

Paul Gheysens en Brian Priske gingen in de clash in de kleedkamer van Royal Antwerp FC tijdens de rust tegen Beerschot. “Hij gaat buiten!”, riep de voorzitter onder meer.

In een gesprek met Het Nieuwsblad komt Gheysens terug op zijn woorden. “Waarom zou ik mijn trainer ontslaan? Uiteindelijk heeft hij gewonnen en dat is wat telt. Enkel de resultaten kunnen impact hebben op zijn positie, zo gaat het in het voetbal. Ik blik erg tevreden terug op wat er gebeurd is, want het had effect. Aan een trainersontslag heb ik nog geen seconde gedacht. (benadrukt) Het is níet aan de orde.”

Uiteindelijk gaat het om de drie punten bij Antwerp. Gheysens is alvast een pak positiever op Priske. “Het gaat om winnen, dat weet hij zelf ook wel. Ik heb zondag eens met mijn eigen ogen kunnen zien hoe hij met de spelers omgaat, dat beviel me wel. Ik heb Priske op scherp gezet, met resultaat, want we hebben de match nog gewonnen met 2-1 en we draaien bovenin mee. Jullie maken hier een te groot spel van. Wij willen nu de rangen sluiten.”