STVV en KV Mechelen delen de punten op Stayen

4 maart 2022 om 22:36

STVV en KV Mechelen hebben speeldag 30 met een gelijkspel geopend. Beide ploegen bleven op één doelpunt steken op Stayen. 

STVV en KV Mechelen startten met een kleine kans aan de wedstrijd zowel Brüls als Storm konden niet efficiënt genoeg besluiten. De druk van KV Mechelen greep STVV echter wel snel bij de keel. Malinwa had de bal en probeerde een opening te vinden.

Die opening vonden ze op het halfuur. Cuypers tikte de 0-1 binnen. STVV reageerde met Konaté, maar die besloot op Thoelen. 

Tweede helft
De tweede helft startte zonder al te veel gevaar. Pas richting het uur stak STVV haar neus aan het venster. Dat resulteerde onmiddellijk in de gelijkmaker. Klauss maakte knap de 1-1. STVV zat beter in de wedstrijd en kon ook gevaarlijker worden, maar KV Mechelen hield alles vooralsnog onder controle.

Naar het einde van de wedstrijd toe ging het spel mooi heen en weer. Tot doelpunten kwam het echter niet meer. STVVen KV Mechelen bleven steken op een 1-1 gelijkspel. Daarmee schieten ze niet veel mee op in het klassement.