Vormer over zijn afscheid bij Club Brugge: “Tifo fantastisch, was tegen RSCA"

Vandaag om 19:02
Laatste update: om 19:08

Ruud Vormer blikt bij DAZN terug op zijn afscheid bij Club Brugge. Op 15 januari nam Vormer afscheid van Blauw-Zwart tegen RSC Anderlecht. Vormer speelde maar liefst 356 wedstrijden voor Club Brugge.

Vormer vertelt hoe zijn afscheid was bij Club Brugge. “Mijn relatie met de fans was altijd positief, mooie tijden gehad. Veel gewonnen samen, ook mindere tijden gekend, maar het was altijd top”, vertelt de voormalige kapitein van Club Brugge.

“De tifo voor mijn afscheid was fantastisch, geen woorden voor. Het was een hele mooie middag. Wat ik nog van die dag weet, is dat het tegen RSC Anderlecht was. Dat het een fantastisch spandoek was, dat de kinderen mee het veld op gingen. Voor mij persoonlijk was dat een heel mooi afscheid”, aldus Vormer.

De middenvelder sluit af door in zijn geheel terug te blikken op zijn loopbaan als professioneel voetballer. “Als ik terug mag kijken naar mijn loopbaan, dan ben ik heel blij hoe het is geworden, hoe het is gegaan. Hier zit een blij man”, besluit Vormer.