'Barcelona én Manchester City kijk naar Reijnders'

'Manchester City ziet potentiële winterversterking in Club Brugge-beul Reijnders'

Vandaag om 13:09

Tijjani Reijnders mag zich verheugen in de belangstelling van de absolute voetbalelite: Manchester City heeft de middenvelder van AC Milan op de korrel. Met dat nieuws pakt Corriere dello Sport maandag uit.

Reijnders maakte ruim een jaar geleden voor ongeveer twintig miljoen euro de overstap van AZ naar Milan. In Italië is hij uitgegroeid tot de grote man op het Milanese middenveld én is hij uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlands elftal. Het levert hem naar verluidt de belangstelling op van FC Barcelona, dat eerder al naar hem hengelde, én Manchester City.

Het nieuws van de Italiaanse krant Corriere dello Sport komt op een saillant moment, omdat Milan het contract van Reijnders wil openbreken en verlengen. De gesprekken daarover zijn onderweg, zo onthulde zijn vader Martin Reijnders vorige week. Reijnders ligt nu nog tot medio 2028 vast in San Siro.

Het is niet bekend of Reijnders eventueel openstaat voor een vertrek bij Milan. Hij is gelukkig in Italië en sloeg een jaar geleden nog een aanbod van Barcelona af, maar het vooruitzicht om met Manchester City om alle hoofdprijzen te spelen zou hem op andere gedachten kunnen brengen. City ziet in de 26-jarige middenvelder een potentiële winterversterking.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.