Club Brugge-beul Reijnders krijgt nog extra beloning van UEFA

Club Brugge-beul Reijnders krijgt nog extra beloning van UEFA

Vandaag om 20:23

De UEFA heeft Tijjani Reijnders opgenomen in het Champions League-elftal van de week. De beul van Club Brugge krijgt daarmee een extra beloning na zijn sterke partij voor AC Milan.

Reijnders had afgelopen dinsdag een aanzienlijk aandeel in de overwinning van AC Milan op Club Brugge. De international van het Nederlands elftal scoorde twee keer, en verdiende daarmee een plekje in het elftal van de UEFA. Reijnders vormt een middenveld met Serie A-collega Nicoló Barella (Internazionale) en Japanner Takumi Minamino (AS Monaco). 

Verder zijn door de UEFA uitgekozen: Mattia Perin (Juventus), Miguel Gutiérrez (Girona), Isak Hein (Atalanta Bergamo), John Stones (Manchester City), Stefan Ristovski (Dinamo Zagreb), Vinícius Júnior (Real Madrid), Jhon Durán (Aston Villa) en Raphinha (FC Barcelona).

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.