Dreyer reageert op aankondiging Riemer als bondscoach Denemarken

Dreyer reageert op Riemer-nieuws: 'Moet mezelf wel bewijzen bij Anderlecht'

Vandaag om 12:32

    Anders Reyer heeft verheugd gereageerd op de aankondiging van Brian Riemer als bondscoach van Denemarken. De buitenspeler van Anderlecht zit in een moeilijke situatie bij paars-wit, maar hoopt toch weer het Deense elftal te kunnen halen. 

    Het is een bjizondere situatie voor Dreyer. De buitenspeler zag vorige maand Riemer nog ontslagen worden bij Anderlecht. Maar een maand later keert hij plotseling terug in de carrière van Dreyer doordat hij nu de Deense selectie onder zijn hoede krijgt. Dreyer heeft momenteel veel concurrentie bij paars-wit, dus geeft hij wel aan dat hij aan de bak moet, wil hij aanspraak maken bij Riemer. 

    "Of het goed nieuws voor mij is dat Brian Riemer coach wordt van de Deense nationale ploeg? Misschien, ik hoop dat we ooit nog samen werken", aldus Dreyer bij Het Nieuwsblad. "Maar ik moet mezelf blijven bewijzen bij Anderlecht. Als ik hier niet goed speel is het niet meer dan normaal als Brian mij niet op zou roepen", concludeerde de Deen. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.