Nicky Hayen over Club Brugge tegen RSC Anderlecht

Hayen nog niet tevreden: "Supporters niet kunnen geven waar ze recht op hebben"

Vandaag om 17:03
Laatste update: om 17:03

In de aankomende speelronde neemt Club Brugge het in eigen huis op tegen RSC Anderlecht. De nummer vier van de Jupiler Pro League tegen de nummer zes. Een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen, weet ook Hayen.

Het belang van de wedstrijd tussen Club Brugge en RSC Anderlecht is groot. "Dit is de eerste wedstrijd op de kalender die de fans opzoeken en met stip noteren", aldus Hayen op de persconferentie.

Hayen is niet tevreden over de start van het seizoen van Blauw-Zwart. Club Brugge is momenteel terug te vinden op een toch wel teleurstellende vierde plaats. "Het is frustrerend dat we de supporters niet kunnen geven waar ze recht op hebben."

Ondanks de matige resultaten hoopt Hayen op de steun van het thuispubliek. "Het wisselvallige seizoen is niet het ideale, maar we hopen dat het volle huis ons de nodige steun gaat geven."

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.