Van den Heuvel (Club Brugge): "Heeft mij mentaal ook sterker gemaakt"

Vandaag om 13:16
Laatste update: om 13:44

Club Brugge haalde in de zomer Dani van den Heuvel binnen. De Nederlandse keeper staat nu onder de lat bij Club NXT en heeft het aardig naar zijn zin bij zijn nieuwe ploeg.

“Ik ken mijn plaats, maar ik ga er ten volle voor", vertelt Van den Heuvel bij Het Nieuwsblad. "Ik probeer zo veel mogelijk iets te laten zien en de anderen en mezelf te pushen. Er is dan wel een rotatiesysteem en je moet blij zijn met de minuten die je krijgt."

Van den Heuvel komt van ver terug. In 2022 brak hij nog twee nekwervels bij een verkeersongeluk. "Dat ongeval maakt deel uit van mijn levensverhaal. Ik ben daardoor een andere maar ook een sterkere mens geworden. Het heeft mij mentaal ook sterker gemaakt. Ik wil er volledig voor gaan om weer een topkeeper te worden."

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.