Ondrejka wil na JPL stap naar Spanje maken

Ondrejka is duidelijk over ambities: 'Ik denk dat La Liga het beste bij mij past'

Vandaag om 12:03

    Royal Antwerp FC-revelatie Jacob Ondrejka heeft zich in de kijker gespeeld dit seizoen, wat hem de nodige interesse heeft opgeleverd. Over zijn eigen ambities is de buitenspeler duidelijk: "Ik denk dat ik dan in Spanje wil zitten."

    Dit seizoen staat de teller van Ondrejka op zes wedstrijden en drie assists in de Jupiler Pro League. "Ik zit vooral goed in mijn vel. Weet je: ik ben niet de man die naar de statistieken kijkt. Je kan slecht in de wedstrijd zitten en toch drie keer scoren", zei de Zweed daarover nuchter tegenover Het Laatste Nieuws

    Mocht Ondrejka de clubs voor het uitkiezen hebben, dan hoopt hij een stap te kunnen maken naar La Liga. "Ik heb er nog niet gespeeld, maar ik denk dat La Liga het best past bij hoe ik graag voetbal. Het is er iets meer 'free' in vergelijking met België. Open, niet met die constante duels. Maar het belangrijkste is dat ik op het veld blijf staan. Ga ik naar een nieuwe club, wil ik spelen. Het is mijn ambitie om in de beste Europese competities aan de slag te gaan", aldus Ondrejka. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.