Boussoufa blikt terug op relatie met Vanhaezebrouck: "Een grote mond in de pers"

Vandaag om 18:39

Mbark Boussoufa besloot in 2016 om even terug te keren en voor een tweede periode aan de slag te gaan bij KAA Gent. Een groot succes werd dat echter niet, mede door een moeilijke relatie met trainer Hein Vanhaezebrouck.

Boussoufa was een belangrijke ploeg in de carrière voor Gent, maar bij zijn terugkeer liep het fout af. Zo bleek Vanhaezebrouck niet echt een grote fan te zijn. "Ja, natuurlijk zat daar Hein Vanhaezebrouck die mij niet wou hebben", zegt hij bij MIDMID.

"En dat wist ik al op voorhand. Ik denk de manier waarop het is gegaan, dat Hein Vanhaezebrouck dat niet leuk vond", aldus Boussoufa, die weinig goede herinneringen overhoudt aan de trainer. "Ik vond hem altijd iemand die een grote mond heeft in de pers. Maar wanneer hij tegenover je zit, man tot man, dan is hij niet dezelfde persoon", klinkt het.

Volgens Boussoufa creëerde dat dan ook een kloof tussen hem en de trainer, samen met een ongemakkelijke sfeer. "Ik heb de laatste twee maanden niet tegen hem gesproken", aldus Boussoufa nog.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.