Verschaeren over verlies RSCA bij Beerschot in Jupiler Pro League

Verschaeren over nederlaag RSCA bij Beerschot: “Meer slimme fouten maken”

Vandaag om 18:33

Yari Verschaeren staat met RSC Anderlecht tegenover Ludogorets in de Europa League, maar blikte ook nog terug op de pijnlijke nederlaag van RSC Anderlecht op bezoek bij Beerschot. Bij de promovendus ging paars-wit met 2-1 onderuit. Verschaeren legt uit wat er misging voor Anderlecht.

Verschaeren krijg de vraag of de pijnlijke nederlaag bij Beerschot al verteerd is bij Anderlecht. “De teleurstelling was enorm. We dachten goed te beginnen na de interlandbreak, daarvoor was het gevoel goed en Beerschot was een team waartegen we echt geen punten mochten laten liggen. Dat is toch gebeurd”, citeert Het Nieuwsblad Verschaeren.

Verschaeren weet dat Zanka veel kritiek kreeg, maar geeft aan dat iedereen verantwoordelijk is bij Anderlecht. “Bij die twee tegengoals verliezen we de bal hoog op het veld. Dan moet die counter eruit gehaald worden met een kleine fout. We maakten maar twee overtredingen. We moeten niet per se agressiever zijn op het terrein, maar wel meer slimme fouten maken”, besluit Verschaeren.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.