Yari Verschaeren: "Twijfelde nooit aan mezelf bij RSC Anderlecht"

Verschaeren: “Als ik op niveau ben, ben ik bij de besten op mijn positie”

Vandaag om 08:47

Yari Verschaeren wordt bij Het Belang van Limburg geconfronteerd met het gegeven dat er binnen RSC Anderlecht gevonden werd dat hij spelbepalender moet zijn. Verschaeren reageert hierop door aan te geven dat hij bij de besten op de nummer 10-positie behoort.

Verschaeren noemt de kritiek bij Anderlecht logisch. “Ik ben altijd een speler geweest die ploegmaats beter maakt. Ik ben de nummer tien van Anderlecht die aanvallen moet opzetten. Als dat dan even niet lukt, is het logisch dat er kritiek komt”, vertelt Verschaeren.

“Ik ben ook enorm veeleisend voor mezelf. Ik moet presteren, maar de jongste weken haalde ik al een beter niveau. Ik twijfelde nooit aan mezelf. Ik weet dat ik goed kan voetballen. Als ik op niveau ben, ben ik bij de besten op mijn positie”, sluit de middenvelder van Anderlecht af.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.