Vermoedelijke XI van RSC Anderlecht tegenover Ludogorets

Vermoedelijke XI van RSC Anderlecht: Hubert houdt vast aan Zanka

Vandaag om 07:17

RSC Anderlecht neemt het in de derde speelronde van de competitiefase van de Europa League op tegen Ludogorets. De Bulgaarse kampioen komt op bezoek bij paars-wit in het Lotto Park. VoetbalPrimeur.be geeft de vermoedelijke basiself van hoofdtrainer David Hubert.

In de achterhoede heeft vooral centrale verdediger Mathias Jørgensen (Zanka) de nodige kritiek ontvangen bij Anderlecht. Desondanks verwachten wij dat Hubert voor hem zal kiezen. Colin Coosemans in het doel. Thomas Foket, Jan-Carlo Simic en Moussa N’Diaye vullen naast Zanka de achterhoede.

Op het middenveld kiest Hubert voor het driehoek Theo Leoni, Leander Dendoncker en Yari Verschaeren. Voorin geeft Hubert de kans aan Luis Vazquez in de punt. Hij wordt bijgestaan door Anders Dreyer en Samuel Edozie.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.