Hazard brengt update en heeft goed nieuws over blessure voor RSC Anderlecht

Vandaag om 18:31

RSC Anderlecht kent voorlopig een seizoen met ups en downs en kan tegenwoordig wel goed nieuws gebruiken. Dat is er intussen ook gekomen van Thorgan Hazard, die zich heeft uitgelaten over zijn comeback.

Anderlecht mist dit seizoen twee belangrijke pionnen en kon door blessures amper tot niet rekenen op Jan Vertonghen en Thorgan Hazad. Vertonghen sukkelt al enkele maanden metde achillespezen, terwijl Hazard al sinds april aan de kant staat met een zware knieblessure. Intussen is hij wel weer (individueel) aan het trainen en komt er hoopgevend nieuws over zijn herstel.

"Het is nu min of meer zes maanden en ik begin stilaan op het veld en met de bal te trainen", onthult Hazard bij TOF Sport. "Het gaat de goede kant op. Een precieze datum voor mijn terugkeer is er nog niet, maar als het blijft gaan zoals nu dan denk ik binnen een maand of twee weer terug te kunnen zijn", geeft de voormalige Rode Duivel aan.

Aanvankelijk werd gedacht dat Hazard pas in januari zijn comeback zou kunnen vieren, maa volgens de 31-jarige middenvelder kan die terugkeer dus al in december op de planning staan. "Dit is nu de laatste stap in mijn revalidatie", aldus Hazard nog. "Sommige dagen gaat het veel beter en kan ik meer doen, maar dan moet ik het weer twee of drie dagen kalmer aan doen. Dat is soms frustrerend, maar dat is blijkbaar normaal in deze fase van de revalidatie. Ik ben dus tevreden", besluit hij.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.