Moet Verschaeren een volgende stap zetten na Anderlecht? “Komt een moment”

Moet Verschaeren een volgende stap zetten na Anderlecht? “Komt een moment”

Vandaag om 11:28

Yari Verschaeren is zelfkritisch over zijn prestaties dit seizoen, waarin hij één goal en drie assists heeft afgeleverd. "Het moeten er meer worden", zegt hij eerlijk in een interview met Het Nieuwsblad.

"Ik probeer Anderlecht iets terug te geven omdat de club veel in mij heeft geïnvesteerd. Helaas nog geen prijzen, maar ik denk dat ik me op andere manieren positief heb laten opmerken”, klinkt het bij Verschaeren.

De komst van sterke concurrenten, zoals Christian Eriksen die bijna kwam deze zomer, heeft hem echter nooit gestoord. "Ik heb hier veel concurrenten zien passeren", vertelt Verschaeren. "Michel Vlap kwam voor 8 miljoen euro, Samir Nasri tekende hier, en Lior Refaelov ook. Meestal was ik degene die het vaakst speelde”, merkt hij op.

Verschaeren reageert ook op uitspraken van Jesper Fredberg, die na vorig seizoen zei dat sommige spelers misschien baat zouden hebben bij een andere omgeving om zich verder te ontwikkelen. "Er komt een moment in mijn carrière dat ik die stap zal zetten", erkent hij.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.