Verschaeren over Ludogorets en vorm Anderlecht: ‘In België kent iedereen je’

Verschaeren over Ludogorets en vorm Anderlecht: ‘In België kent iedereen je’

Vandaag om 10:28

Yari Verschaeren kreeg de afgelopen tijd kritiek te verduren. De jonge nummer tien van RSC Anderlecht gaat in gesprek met Het Nieuwsblad over de start van het seizoen. Verwachtingen van fans, analisten en de club waren hoog, en Verschaeren moest zich bewijzen. 

De 23-jarige blijft toch vastberaden om zich terug te vechten, zelfs als het soms moeizaam gaat. Voor de wedstrijd tegen Ludogorets is hij vastberaden. “Als ik goed ben, hoor ik bij de besten op mijn positie”, zegt hij met vertrouwen, geciteerd door Het Nieuwsblad.

Voor Verschaeren voelt spelen in Europa anders aan dan in de Belgische competitie. “Tegen Real Sociedad of Ludogorets is het spel meer open, waardoor je sneller kunt verrassen”, klinkt het bij Verschaeren. “In België kent elke tegenstander je door en door, wat het moeilijker maakt om verrassingen te creëren.”

“Als we van Ludogorets winnen, mogen we ambitieus zijn om door te stoten”, aldus de nummer 10 van Anderlecht. Paars-wit neemt het vanavond in eigen huis op tegen de Bulgaren van Ludogorets. Anderlecht hoopt verder te bouwen op de overwinning op Real Sociedad. 

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.