Brian Riemer over aanstelling als bondscoach van Denemarken

Riemer als T1 van RSCA al in contact met Deense bond: "Ik was toen al gecharmeerd"

Vandaag om 14:15

Donderdag werd bekendgemaakt dat Brian Riemer de nieuwe bondscoach is van Denemarken. De voormalig trainer van RSC Anderlecht reageerde op zijn aanstelling.

Het eerste contact tussen Riemer en de Deense bond was al opvallend vroeg, in augustus toen de Deen nog T1 was van RSC Anderlecht. "Ik was toen al gecharmeerd, maar een aanbod volgde nog niet", noteert Het Belang van Limburg uit de mond van Riemer.

Riemer is trots dat hij de nieuwe bondscoach van Denemarken is. "Dit is dan ook een droom die uitkomt. Ik ben enorm trots en vereerd. Ik voel me klaar voor deze opdracht en ben enorm gemotiveerd. Ik ga alles geven voor dit geweldige team en dit land."

De eerste wedstrijden die voor Riemer op het programma staan, zullen plaatsvinden in november. Dan speelt het Deense nationale team wedstrijden tegen Spanje en Servië.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.