Muslic over Cercle Brugge in Europa: “Weer op het juiste spoor geraken”

Cercle kan Europa gebruiken voor JPL: “Weer op juiste spoor geraken”

Vandaag om 11:41
Laatste update: om 11:41

Cercle Brugge neemt het vanavond in IJsland op tegen Víkingur Reykjavík in de Conference League. De Brugse ploeg heeft het de laatste tijd moeilijk in de eigen competitie. Toch sprak trainer Miron Muslic vol vertrouwen met de pers over de Europese opdracht. 

Ondanks de moeilijkheden in de eigen competitie, wil Cercle indruk maken in de Conference League. “We willen genieten van ons Europees avontuur en ondertussen ook weer op het juiste spoor geraken in de competitie”, aldus Muslic, geciteerd door Sporza.

Hij benadrukte het sterke begin van Cercle in de groepsfase en de wil om dat momentum voort te zetten. “We willen op dat elan doorgaan.” Over de tegenstander zei hij: “Vikingur is een fysiek sterke en goed georganiseerde ploeg, maar we geloven dat we zelf genoeg kwaliteiten hebben om hen in de problemen te brengen en de wedstrijd te winnen.”

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.