Miron Muslic voor Vikingur Reykjavik – Cercle Brugge: “Vermoeiende Europese trip”

T1 Muslic voor Vikingur – Cercle Brugge: “Een vermoeiende Europese trip”

Vandaag om 09:02

Miron Muslic staat in de tweede speelronde van de competitiefase van de Conference League met Cercle Brugge tegenover Vikingur Reykjavik. De oefenmeester van groen-zwart vertelt over de Europese reis naar IJsland. In de eerste speelronde wist Cercle te overtuigen door met 6-2 te winnen van St. Gallen. 

Muslic geeft aan dat het niet meevalt om naar IJsland af te reizen met Cercle Brugge. “Het is een vermoeiende Europese trip en de voorbereiding op de match tegen Union zal zeer kort zijn”, citeert Sporza de trainer van Cercle.

Muslic geeft aan dat er keuzes gemaakt moesten worden met het oog op de Jupiler Pro League. “Daarom moesten we keuzes maken in de selectie, zodat we enerzijds competitief kunnen zijn in IJsland en anderzijds nog genoeg frisheid hebben tegen Union”, besluit Muslic.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.