Keert Mertens dan toch terug naar België? “Hij zal stoppen in het buitenland”

Keert Mertens dan toch terug naar België? “Hij zal stoppen in het buitenland”

Vandaag om 11:02

Dries Mertens is ondertussen 37 jaar. De nummer tien speelt na een lange periode bij Napoli in de Turkse competitie bij Galatasaray. Of Mertens zijn carrière afsluit in de Jupiler Pro League? Zijn vrouw geeft het antwoord. 

Kat Kerkhofs, de vrouw van voetballer Dries Mertens, heeft in "De tafel van Gert" een update gegeven over de toekomstplannen van haar man. Ze maakte duidelijk dat Mertens niet van plan is terug te keren naar de Belgische competitie om daar zijn carrière af te sluiten. 

"Hij is in voetbaltermen oud", legt ze uit, geciteerd door Het Nieuwsblad. "Het zal geen tien jaar meer duren, maar een jaartje uitbollen in België, dat zal hij niet doen. Hij zal stoppen in het buitenland." Mertens, die momenteel actief is in het buitenland, lijkt dus zijn laatste wedstrijden buiten België te spelen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.