Dries Mertens over eventuele terugkeer bij Rode Duivels

Mertens lijkt terugkeer bij Rode Duivels uit te sluiten: 'Ik ben nu supporter'

Vandaag om 19:32

    Dries Mertens dacht erover na om te stoppen met voetballen afgelopen zomer. De spits besloot uiteindelijk alsnog om een jaartje door te gaan bij Galatasaray. Inmiddels heeft ex-Rode Duivel zich uitgesproken over een eventuele terugkeer bij de Belgische ploeg. 

    Mertens - goed voor 21 goals en 33 doelpunten voor de Rode Duivels - heeft toegegeven dat hij gesproken heeft met bondscoach Domenico Tedesco. "Hij is hier met mij komen praten, hij heeft het duidelijk uitgelegd. Ik heb altijd gezegd, als er tien spelers geblesseerd uitvallen, en je kan echt niemand oproepen, dat hij me altijd mag bellen", zo zei Mertens tegen DAZN België

    Uiteindelijk lijkt het er toch op dat Mertens niet terug zal keren bij de Belgische ploeg. "Ik ben heel blij en dankbaar dat hij dat zo mooi is komen uitleggen. Voor mij is dat gedaan en nu ben ik supporter", concludeerde onze landgenoot. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.