Zlatan Ibrahimovic over AC Milan voor wedstrijd tegen Club Brugge

Ibrahimovic reageert op problemen bij Milan voor CL-duel tegen Club Brugge

Vandaag om 18:59

    Zlatan Ibrahimovic heeft zich uitgelaten over de problemen bij AC Milan vlak voor de clash tegen Club Brugge in de Champions League. Volgens de Zweed moeten er een aantal dingen opgelost worden binnen Milan, maar daar is hij wel optimistisch over. 

    Voor de wedstrijd gebeurde er van alles rondom Milan. Vanuit de supportersgroepen werden er 19 mensen gearresteerd vanwege vermeende banden met de maffia. Daarnaast zouden er racistische praktijken hebben plaatsgevonden bij de harde kern van Milan. Inmiddels heeft Ibrahimovic - die een hoop kritiek kreeg op zijn rol als adviseur - gereageerd op de lastige situatie bij Milan. 

    "Sommige dingen moeten intern worden opgelost, het is niet zo dat ze van buitenaf kunnen worden opgelost. Het zijn volwassenen, professionals, ze moeten hun verantwoordelijkheid nemen en dat is wat ze doen", zo zei Ibrahimovic tegenover Serie A-expert Nicolò Schira. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.