Hayen over Talbi en Skov Olsen voor AC Milan-Club Brugge: “Dat is de reden”

Hayen over Talbi en Skov Olsen voor AC Milan-Club Brugge: “Dat is de reden”

Vandaag om 18:41
Laatste update: om 18:41

Vanavond staat het Champions League-duel tussen Club Brugge en AC Milan op het programma. Nicky Hayen haalde in zijn toespraak aan de spelers de legendarische overwinning van 2003 aan. Club Brugge versloeg toen AC Milan met 0-1 in het San Siro. 

"Ik heb de overwinning uit 2003 gebruikt in mijn speech aan de spelers, uiteraard", verklaarde hij. Dit historische moment moet als inspiratie dienen voor het huidige team, dat opnieuw voor een zware opdracht staat tegen de Italiaanse grootmacht.

Hayen lichtte ook zijn keuze voor de opstelling toe, waaronder zijn beslissing om Talbi op te stellen. "Hij heeft het goed gedaan de voorbije weken, dat is de reden", legde hij uit. Daarnaast gaf Hayen aan dat Skov Olsen niet volledig fit is. "Skov Olsen is niet 100% fit, dus ik wil hem dan liever op het juiste moment inbrengen." 

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.