Champions League: Atalanta en Celtic delen de punten; ook Leverkusen gelijk

De Ketelaere en Engels delen de punten, Leverkusen gelijk in Frankrijk

Vandaag om 20:43

In de Champions League zijn de twee 'vroege' duels van woensdag op een gelijkspel geëindigd. Atalanta en Celtic hielden het bij 0-0. Brest en Bayer Leverkusen scoorden elk één keer.

Atalanta - Celtic 0-0
Bij de thuisploeg begon Charles De Ketelaere op de bank. De Rode Duivel viel na 58 minuten in. CDK verving Mateo Retegui, maar kon net zoals alle andere spelers op het veld de weg naar het doel niet vinden. Bij Celtic had Arne Engels wel een basisplaats. Een kwartier voor het einde van de partij moest Engels naar de kant.

Brest - Bayer Leverkusen 1-1
Ook in Frankrijk zagen we geen winnaar. Daar werd er wel gescoord. Florian Wirtz bracht na 24 minuten de bezoekers op voorsprong. Pierre Lees-Melou scoorde een kwartier later al tegen. Vlak voor het einde van de partij claimden de Duitsers nog tevergeefs een strafschop.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.