'KV Kortrijk loopt miljoenen mis, Kadri zal voor lagere som vertrekken'

Vandaag om 18:16

KV Kortrijk kent alweer een moeilijk seizoen en strijdt opnieuw tegen de degradatie. Het rekent op Abdelhak Kadri, die de ploeg in de JPL moet houden, maar die kan binnenkort nog vertrekken bij de Kerels.

De 23-jarige Algerijn wordt al meer dan anderhalf seizoen gelinkt aan een transfer, maar tot een verhuis kwam het nog niet. KV Kortrijk vroeg naar verluidt bijna vijf miljoen euro voor de middenvelder. Al zal het in de toekomst amper een deel van dat bedrag krijgen.

Bij Krant van West-Vlaanderen klinkt het dat Kadri deze winter of komende zomer voor een lagere prijs dan aanvankelijk gevraagd kan vertrekken. Welke club zijn bestemming wordt, is echter nog onduidelijk.

In het verleden toonden onder meer Club Brugge en RSC Anderlecht nog interesse. Die laatste club deed ook een bod van twee miljoen euro, dat werd geweigerd door de Kortrijkzanen. Het is niet onmogelijk dat paars-wit binnenkort toch weer een poging waagt om Kadri aan te trekken.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.