Hubert houdt ook Club Brugge-Anderlecht in vizier: “Mentaal voorbereiden”

Hubert houdt ook Club Brugge-Anderlecht in vizier: “Mentaal voorbereiden”

Vandaag om 16:59

De coach van RSC Anderlecht kijkt vol verwachting uit naar de Europese clash tegen Ludogorets. Vol voor de overwinning, maar hij houdt ook de cruciale topper tegen Club Brugge in het Jan Breydelstadion op zondag scherp in het vizier. 

"Het klinkt als een cliché, maar de volgende wedstrijd is altijd de belangrijkste”, benadrukt hij, geciteerd door RTBF. Met zowel Europese als nationale wedstrijden op het programma, weet hij hoe zwaar deze periode kan zijn.

Na een intensieve reeks voor de interlandbreak, waaronder een grote wedstrijd tegen Real Sociedad en de topper tegen Standard, beschouwt hij deze week als vergelijkbaar. “We hadden een paar drukke weken voor de interlandperiode, en nu hebben we weer zo'n week voor de boeg,” legt hij uit. 

Het is duidelijk dat hij zich voorbereidt op een week vol uitdagingen, zowel in Europa als in de Belgische competitie. De wedstrijd tegen Ludogorets ziet hij als een kans om momentum op te bouwen voor de fans. “We moeten de wedstrijd van morgen gebruiken om terug te komen voor onze fans en ons mentaal voor te bereiden op de wedstrijd van zondag.” 

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.