Hubert wil winnen van Ludogorets met mooi voetbal

Anderlecht gaat voor eerherstel tegen Ludogorets na afgang tegen Beerschot

Vandaag om 16:35

    David Hubert gaat voor eerherstel met Anderlecht in de Europa League. Na de afgang tegen Beerschot - waarin met 2-1 werd verloren - wil Paars-Wit zich revancheren in het Europese affiche tegen Ludogorets

    "Uiteraard was de teleurstelling na die match groot. Dat is normaal en dat verwacht ik ook van de spelers en mijn staf. Of het nu na een overwinning of een nederlaag is, het belangrijkste is altijd om de juiste analyse te maken, zodat we kunnen werken aan wat beter moet en we nog beter kunnen worden in wat we al goed doen. De spelers hebben de draad weer opgepakt en zijn nu gefocust op de wedstrijd van morgen", zo wordt Hubert citeerd door Het Gazet van Antwerpen

    Hubert geeft daarbij aan dat er niets anders telt voor Anderlecht, behalve de winst. "Een Europese wedstrijd voor eigen publiek willen we winnen en we willen dat in stijl doen, met mooi voetbal", concludeerde Hubert. 

    Anderlecht speelt donderdagavond om 21:00 uur het Europese duel tegen Ludogorets. Momenteel staat Paars-Wit er goed voor in de Europa League met zes punten uit de eerste twee duels. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.