Kyriani Sabbe reactie na nederlaag Club Brugge tegen AC Milan

Sabbe na nederlaag Club Brugge tegen AC Milan: 'Het is mentaal moeilijk geweest'

22 oktober om 23:43

    Kyriani Sabbe moest op de bank beginnen in het verloren Champions League-duel van Club Brugge tegen AC Milan (3-1). Sabbe - die het enige doelpunt maakte aan de kant van Brugge - heeft aangegeven dat zijn blessure 'mentaal moeilijk' was. 

    Sabbe wist Brugge nog op gelijke hoogte te brengen met Milan, maar al snel daarna was het einde verhaal voor de nummer vier van de Jupiler Pro League. "Een doelpunt scoren is fijn. Ik heb gewoon mijn eigen spel gespeeld. Zelfs met de achterstand ben ik blijven vechten, want we wilden vooral ook de score niet laten oplopen met het oog op een eventuele kwalificatie", zo zei Sabbe tegenover de officiële kanalen van Club Brugge

    "Het is mentaal heel moeilijk geweest voor mij. Mijn blessure was een lastige periode, dus ik ben vooral blij dat ik nu terug kan voetballen. Ik ben altijd hard blijven werken aan mijn terugkomst en dan komt het wel", voegde Sabbe daaraan toe. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.