Ardon Jashari vol lof over Club Brugge fans

Veel Club Brugge fans mee naar Milaan: “We willen hun trots maken”

21 oktober om 19:03

Ardon Jashari sprak op de persconferentie voorafgaand aan de Champions League wedstrijd tegen AC Milan lovende woorden uit over de fans van Club Brugge. Zij zullen in grote getallen aanwezig zijn in Milaan.

Er reizen maar liefst 4.000 supporters van Club Brugge mee naar Milaan. "Onze supporters zijn belangrijk in de thuiswedstrijden, maar ook zeker in de uitwedstrijden. In de laatste wedstrijd tegen KVC Westerlo voelde het alsof we thuis speelden. We willen hun trots maken”, aldus Jashari op de persconferentie.

Jashari stond tegen Sturm Graz voor het eerst op het veld in de Champions League. “Ik ben een middenvelder en speel het liefst op de nummer zes positie. Maar de coach weet het beste waar hij mij neer kan zetten. Het maakt voor mij niets uit waar ik speel, ik zal altijd alles geven.”

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.