Nicky Hayen op persconferntie Club Brugge voor CL wedstrijd tegen AC Milan

Hayen kent de geschiedenis: "We zijn al 21 jaar ongeslagen tegen AC Milan”

21 oktober om 18:35

Nicky Hayen was woensdagavond aanwezig op de persconferentie voorafgaand aan het Champions League duel tegen AC Milan. Hayen laat zich uit over het naar buiten brengen van de opstelling door de trainer van AC Milan.

In 2003 speelde Club Brugge ook al eens een uitwedstrijd in de Champions League tegen AC Milan. Destijds werd de wedstrijd met 0-1 gewonnen. "Ik ken de geschiedenis van Club Brugge in Milaan. Zeker uit 2003, toen het hier won. We zijn hier dus al 21 jaar ongeslagen”, noteert Het Nieuwsblad uit de mond van de trainer van Club Brugge

In tegenstelling tot AC Milan trainer Paulo Fonseca blijft Hayen geheimzinnig over zijn opstelling. "Wat mijn team betreft, ben ik er al min of meer uit. Ik weet dat de trainer van AC Milan zijn ploeg heeft gegeven maar daar zaten niet veel verrassingen bij. We hebben ons werk dus goed gedaan. Onze ploeg zullen jullie pas morgen weten."

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.