Opstelling AC Milan voor Champions League duel met Club Brugge bekend

AC Milan trainer maakt opstelling voor duel met Club Brugge dag eerder bekend

21 oktober om 18:13

De opstelling van AC Milan is een dag voor de wedstrijd tegen Club Brugge al naar buiten gebracht door trainer Paulo Fonseca. De wedstrijd zal dinsdagavond om 18:45 uur worden gespeeld.

Ten opzichte van de laatste wedstrijd die AC Milan speelde tegen Udinese in de Serie A. Vinden vijf wijzigingen plaats. Filippo Terracciano, Strahinja Pavlović, Malick Thiaw, Samuel Chukwueze en Noak Okafor moeten plaats maken voor het Champions League duel. Wel zorgden zij er mede voor dat AC Milan de wedstrijd tegen Udinese met 1-0 wisten te winnen.

De vijf spelers die dit weekend nog in de basis stonden worden vervangen. Zo neemt Theo Hernández weer plaats als linksback en keren Fikayo Tomori en Matteo Gabbia terug in het centrum van de verdediging. Rafael Leao en Christian Pulisic keren terug als vleugelspelers en vervangen Chukwueze en Okafor.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.