Marc Degryse kritisch op Raphael Onyedika van Club Brugge

Degryse genadeloos: 'Ken trainers die Onyedika na twintig minute hadden gewisseld'

Vandaag om 15:34

    Raphael Onyedika kon rekenen op een hoop kritiek van Marc Degryse. Na de wedstrijd tegen KVC Westerlo - die met 1-2 werd gewonnen - had de analist geen goed woord over voor het optreden van de Nigeriaan. 

    "Ik ken trainers die Onyedika na twintig minuten al hadden vervangen. Simon Mignolet maakte zich eens enorm kwaad op hem en wat mij betreft, was dit terecht. Ik vind dat een trainer of zelfs een bestuur best wel eens mag duidelijk maken aan Onyedika dat een wedstrijd als deze op Westerlo onacceptabel was. En dan was ie nog verbolgen toen hij werd vervangen", zo liet Degryse weten aan Het Belang van Limburg

    Deze week neemt Club Brugge het op tegen AC Milan in de Champions League. Degryse verwacht dan een hele andere Onyedika te zien. "Wat Onyedika liet zien, was van een verregaande desinteresse. Bizar. Maar goed, in Milaan zal hij wel uitblinker zijn, zeker", zo concludeerde de analist. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.