Foulon tevreden na zege KV Mechelen op Kortrijk

Foulon na zege Mechelen: 'Na wissel van kant kon Kortrijk ons niet meer volgen'

Vandaag om 15:07

    Daam Foulon was met een doelpunt en assist in de met 3-0 gewonnen wedstrijd van KV Mechelen op Kortrijk uiteraard de man van de wedstrijd. De wingback oogde na afloop dik tevreden. 

    "Toch opnieuw de tweede overwinning op rij voor ons. Als je thuis 3-0 kan winnen, moet je altijd tevreden zijn. De match kwam traag op gang doordat het spel vaak stil lag, maar het openingsdoelpunt van Lion Lauberbach deed de match in ons voordeel kantelen", aldus Foulon bij Sporza

    "We wisselden in de tweede helft snel van kant, daardoor kon Kortrijk moeilijk volgen", zei Foulon die scoorde door een prachtige volley. Hoe ik mijn doelpunt binnen knalde? Ik heb er vooral niet te veel over nagedacht. Dat kun je denk ik wel zien in de manier waarop ik vierde", aldus de wingback van Mechelen. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.