Vandenbempt over Leko bij Standard Luik na Waalse clash tegen Charleroi

Vandenbempt ziet Leko bij schutterend Standard: 'Valt dat vol te houden?'

Vandaag om 14:48

    Standard Luik wist nipt de Waalse Clash tegen Charleroi over de streep te trekken door met 2-1 te winnen. Analist Peter Vandenbempt had goede woorden over voor trainer Ivan Leko, die heeft te dealen met de financiële crisis waar Standard momenteel in verkeert. 

    "Roeien met de riemen die hij heeft. Dat is toch iets wat coach Ivan Leko goed doet bij Standard. De onzekerheid over de toekomst van de club kan hij blijkbaar netjes uit de kleedkamer houden. Dat is prima, alleen blijft de vraag: 'valt dat vol te houden?'", aldus Vandenbempt bij Sporza

    Standard maakte onlangs bekend dat er een akkoord was bereikt met de aandeelhouders over dat de schulden van 25 miljoen, omgezet kunnen worden naar kapitaal. Vandenbempt vraagt zich wel af of Leko en zijn selectie daarmee om kunnen gaan. "Het blijft balanceren op een slappe koord, wegens de beperkte kern, het keiharde werk dat in elke wedstrijd moet worden gestoken, elke week opnieuw", concludeerde Vandenbempt. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.