Vincent Kompany en Bayern München spelen tegen Barcelona in Champions League

Kompany en Bayern München 'hebben honger' voor CL-kraker tegen Barcelona

Vandaag om 15:19

    Vincent Kompany en Bayern München zijn klaar voor een van de grote tests dit seizoen: De Champions League-kraker tegen FC Barcelona. Kompany heeft aangegeven dat hij en zijn selectie 'honger hebben'. 

    Kompany kreeg de laatste tijd wat kritiek te verwerken door een aantal mindere resultaten. "Die kritiek maakt me niet uit. Mijn job is het beste uit mijn spelers halen. Die voorbije matchen waren niet perfect, maar we waren dominant", zo citeert Het Belang van Limburg

    Tegen Barca komen Kompany een aantal oude bekenden tegen met onder andere Robert Lewandowski en trainer Hansi Flick. De Catalaanse ploeg is op dreef en wist afgelopen weekend nog met 5-1 van Sevilla te winnen. Maar Kompany is daar niet bang voor. "Wij hebben honger. Bij Harry Kane is het niet altijd fair dat men alleen maar naar doelpunten kijkt. Check eens hoe hard hij werkt voor de ploeg", concludeerde Kompany. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.