Tolu vol lof over Fink na gewonnen derby Genk tegen STVV

Tolu vol lof over Fink na gewonnen derby Genk: “Respecteer hem ontzettend”

20 oktober om 19:02

Tolu Arokodare maakte tegen STVV zijn zevende treffer voor KRC Genk in de Jupiler Pro League. Genk wist de Limburgse derby met 3-2 te winnen. Een aantal dagen voor de derby kwam het nieuws naar buiten dat hoofdtrainer Thorsten Fink zijn moeder verloor. Desondanks trainde en coachte hij zijn team. Arokodare spreekt zijn respect uit richting zijn hoofdtrainer bij Genk.

Arokodare uit zich lovend over zijn hoofdtrainer Fink bij Genk. “Hij is een heel sterke man”, gaf Tolu na de gewonnen derby aan. “Hij deed niet anders dan anders en was zoals altijd zichzelf op training. Dat moet ontzettend zwaar zijn geweest. Ik respecteer hem ontzettend daarvoor”, citeert Het Laatste Nieuws Arokodare.

“Respect voor de manier waarop hij deze week met alles is omgegaan en met de toewijding die hij voor zijn team had. We wisten dat we voor hem én zijn familie moesten winnen”, besluit de spits van Genk.

Door de zege gaat Genk alleen aan kop in de Jupiler Pro League. De eerste achtervolger Royal Antwerp FC morste punten door met 1-1 gelijk te spelen op bezoek bij OH Leuven. Hierdoor is het gat tussen Genk en Antwerp nu vijf punten.