Leko over ambitie Standard in de Jupiler Pro League

Leko over ambitie Standard: “Club Brugge, Genk en Anderlecht lastig maken”

Vandaag om 16:44

Ivan Leko is content bij Standard. De hoofdtrainer van de Rouches vertelt over zijn loopbaan als hoofdtrainer en geeft aan wanneer hij bij Standard tevreden is over het Jupiler Pro League-seizoen.

Leko is zeer te spreken over het hoofdtrainerschap bij Standard en was dat ook bij zijn voormalige werkgevers. “Ik ben een gelukkig man”, Leko voelt zich geprivilegieerd over zijn loopbaan. “Drie geweldige topclubs in België, mooie tijden bij OHL en STVV, een grote ploeg in China en in Kroatië. Ik heb prijzen gewonnen en in Europa gespeeld”, citeert Het Laatste Nieuws Leko.

Leko vertelt verder dat hij niet voldaan is als hoofdtrainer. “Voldaan ben ik niet, in die zin dat ik elke dag het hoogste nastreef. Op mijn manier, met respect voor anderen én met geloof in mezelf, ben ik er zeker van dat ik het kan bereiken. Ik ben nu 46. Er is nog tijd, hé. (lacht) Ik heb nog 20 jaar te gaan”, geeft Leko aan.

Tot slot vertelt Leko wanneer hij als hoofdtrainer tevreden is over het seizoen van Standard. “Ik wil het ploegen als Club Brugge, Genk, Anderlecht en Union lastig kunnen maken. Ik zeg niet dat we die matchen moeten winnen, maar een tijd geleden schreven ze de drie punten op voorhand al op. Neen, ze moeten denken: ‘Shit, ’t is tegen Standard dit weekend”, besluit Leko.