Simons na verlies van KVC Westerlo tegen Club Brugge

Simons na verlies tegen Club Brugge: “Ochtendwandeling Vanaken, pure kwaliteit”

19 oktober om 21:02

Timmy Simons en KVC Westerlo gingen in eigen huis met 1-2 nipt onderuit tegen Club Brugge. Simons en de Kemphanen konden geen resultaat boeken tegenover Blauw-Zwart. De oefenmeester van Westerlo geeft aan waar het misging tegen zijn oude werkgever.

Simons baalt van de nederlaag van Westerlo tegen Club Brugge. “We zijn goed gestart met twee, drie mogelijkheden, maar we hebben die niet afgewerkt. Dat is jammer, tegen dit Club moet je je momenten wel pakken”, citeert Sporza Simons.

Volgens Simons heeft Club Brugge genoeg ervaring om het uti te spelen als ze op voorsprong komen. “Club is dodelijk op sommige momenten. Die ochtendwandeling van Vanaken bij zijn goal, dat is pure kwaliteit”, aldus Simons.

“We slikten die tegengoals te makkelijk, de jongens beseffen ook dat dat eruit moet om tegen deze ploegen punten te kunnen pakken. Club heeft ook goed verdedigd, twee ballen op de lijn gekeerd. Daar hadden we wat pech, maar het is wel positief dat we die momenten gecreëerd hebben”, besluit Simons.