Ontgoocheling bij KVC Westerlo na verlies: "Dat mag niet gebeuren"

Vandaag om 19:31

Enkel maar ontgoocheling bij KVC Westerlo na de nederlaag tegen Club Brugge. Het werd 1-2 voor de Bruggelingen, al had de thuisploeg misschien wel meer verdiend volgens Tuur Rommens.

Na afloop van de partij wilde hij niet aangeven dat de driepunter voor Club Brugge misschien wel verdiend was. "Of de nederlaag terecht is of niet, dat weet ik niet", gaf hij aan bij DAZN. De verdediger zag wel wat het fout liep bij de Kemphanen. "De hadden kansen genoeg en de tegendoelpunten vallen gewoon te makkelijk. Dat mag niet", klinkt het.

Bij het eerste doelpunt ging Sinan Bolat in de fout, terwijl ook Hans Vanaken bij het tweede doelpunt wel heel makkelijk kon scoren. "Dat moeten we intern bekijken", gaf Rommens aan. "Het is gewoon te makkelijk en daar moeten we aan werken zodat het niet meer gebeurt", aldus de verdediger.

Toch leek Westerlo in de tweede helft nog aanspraak te maken op meer, maar De Cuyper hield Westerlo van een gelijkmaker. "Er was nog geloof in de tweede helft. We hadden iets minder kansen, maar er was wel die bal van de lijn. We hadden hier niet moeten verliezen", besluit Rommens.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.