Vermant glundert na winst Club Brugge: 'Niet mooi, maar wel verdiende driepunter'

Vandaag om 18:45

Lachende gezichten bij Club Brugge en vooral bij Romeo Vermant, die in zijn eerste basisplek bij Blauw-Zwart dit seizoen de zege wist te boeken tegen ex-ploeg KVC Westerlo. Een deugddoende zege ook voor de landskampioen, dat de drie punten goed kon gebruiken.

Door de blessure van Gustaf Nilsson en de mindere prestaties van Ferran Jutgla kreeg Romeo Vermant de kans om zich te bewijzen en speelde hij ook lang geen slechte partij. "Ik voel me heel goed", glunderde Vermant achteraf bij DAZN. "Uiteraard ben ik ook vooral blij met de drie punten", aldus de aanvaller.

Club Brugge kwam ook snel op een 0-2 voorsprong, maar kreeg het uiteindelijk toch nog moeilijk tegen de Kemphanen. "Ik denk dat we totale controle hadden in de eerste helft, maar we geven het dan op een domme manier weg", analyseert de spits volwassen.

Het zorgde uiteindelijk ook voor een niet al te leuke tweede helft, met weinig echt goed voetbal. "In de tweede helft speelden we het dan volwassen uit. Ik denk dat het drie verdiende punten zijn. Het was misschien niet het mooiste voetbal, maar we hebben wel goed gespeeld. Met deze drie punten kunnen we nu het vertrouwen opbouwen", besluit hij.