Mechele is niet mals voor ploegmaats bij Club Brugge: "We spelen in Eerste Klasse"

Vandaag om 20:23

Ondanks de zege tegen KVC Westerlo was er toch ook enig ongenoegen bij Club Brugge. Onder andere Brandon Mechele was niet helemaal tevreden en was ook streng voor zijn eigen ploegmaats.

Tijdens de rust in de partij gaf Jorne Spileers aan dat verschillende spelers het moeilijk hadden door het gladde veld, wat ook zorgde voor verschillende uitschuivers. Bij Het Nieuwsblad was Mechele echter niet mals voor enkele van zijn ploegmaats. "Je speelt in eerste klasse, dan mag dat niet gebeuren", klonk het streng.

Volgens Mechele moeten zijn ploegmaats in zulke momenten professioneler voor de dag komen. "Tijdens de opwarming moet je vaststellen dat het veld drassig ligt. En daarna kan je nog ingrijpen", is hij streng. Mede door die uitschuivers kwam onder meer de 1-2 na een fout van Raphael Onyedika.

Ondanks dat minpuntje wil Mechele toch vooral het goede onthouden na de overwinning. "We winnen hier: die zege doet deugd. Nu kunnen we onze focus volop op AC Milan leggen", besloot hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.