Grote verwachtingen voor Genk – STVV in de Jupiler Pro League

Verwachtingen voor Genk – STVV: “Op veld mogen ze tot tegen het randje gaan”

Vandaag om 14:46

Johan Boskamp vertelt over de aanstaande Limburgse derby tussen KRC Genk en STVV. De analist hoopt dat de supporters van de beide clubs zich kunnen gedragen en geeft aan dat hij voetballend vuurwerk verwacht binnen de lijnen.

Boskamp verwacht veel van de derby tussen Genk en STVV in de Jupiler Pro League.  “Zeker wel. Dat zijn altijd leuke wedstrijden. Binnen en buiten de lijnen. Als de supporters zich gedragen tenminste. Hopelijk laten ze die vuurpijlen deze keer thuis en gaat alle aandacht naar de actie op het veld. Daar mogen ze van mij tot tegen het randje gaan”, citeert Het Belang van Limburg Boskamp.

De Genkse hoofdtrainer Thorsten Fink noemde de Limburgse derby de match van het jaar. “Dat snap ik. Zeker gezien zijn verleden bij STVV. Fink zal niet de enige zijn die daar zo over denkt. Ook Mazzu zal zich willen bewijzen tegen zijn ex-club. En op het veld verwacht ik dat jongens als Smets en Steuckers zich gaan dubbelplooien tegen hun vroegere ploegmaats. Dat maakt het allemaal nog net iets interessanter”, besluit Boskamp.