Basispion bij KAA Gent denkt aan volgende stap: "Het hoogst mogelijke niveau"

Vandaag om 18:23

KAA Gent nam de voorbije maanden afscheid van flink wat belangrijke pionnen, maar kan in de nabije toekomst alweer verschillende spelers zien vertrekken. Eentje daarvan is Archie Brown, die een vertrek bij de club ook zeker niet uitsluit.

De 22-jarige linkerflank speelde zich al in de kijker bij Gent en werd al meermaals gelinkt aan Engelse clubs. Tot een transfer kwam het niet, maar de Engelsman sluit een nieuwe stap zeker niet uit. "Ik denk dat mijn droom gewoon is om op het hoogst mogelijke niveau te spelen", geeft hij aan Circus Daily.

Voor Brown hoeft die nieuwe stap echter niet per se Engeland te zijn. "Of mij dat nu terugbrengt naar Engeland, of naar een andere topcompetitie, dat is niet belangrijk. Ik wil strijden voor de grootste prijzen", klinkt het.

Om één reden wil de 22-jarige Brown wel absoluut terugkeren naar Engeland, de nationale ploeg. "Ik hoop dat ik op een dag ook mijn land mag vertegenwoordigen. We zien wel wat de toekomst zal brengen", geeft hij aan.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.