Ortwin De Wolf vertelt over de sfeer bij de Rode Duivels

De Wolf over de sfeer bij de Rode Duivels: “Jonge gasten hangen goed aan elkaar”

17 oktober om 23:28

Ortwin De Wolf was voor het eerst onderdeel van de selectie Rode Duivels in de afgelopen interlandperiode. De doelman van KV Mechelen legt uit welke groep Duivels hij daar heeft gezien. Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne waren afwezig bij de Rode Duivels.

De Wolf geeft aan dat hij het verschil niet kent tussen een groep Rode Duivels mét of zonder Lukaku en De Bruyne. “Iedereen weet dat je een De Bruyne en Lukaku op topniveau altijd mist, zowel op als naast het veld. Wel heb ik gemerkt dat de jonge gasten goed aan elkaar hangen. Voor sommige jongens was het misschien een verademing en trainden ze wat bevrijder”, citeert Het Laatste Nieuws De Wolf.

De Wolf neemt Lois Openda als voorbeeld bij de Rode Duivels. Volgens de keeper bloeide de spits open tegen Frankrijk. “Er hing een leuke sfeer. De afgelopen weken en maanden was dat misschien iets minder. Je mag de druk niet onderschatten... Jongens doen het goed bij hun clubs, maar de druk bij de nationale ploeg is toch nog iets anders”, besluit De Wolf.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.