Makelaar van Kuyt over Beerschot: “Loopt manusje-van-alles te spelen”

Problemen voor Beerschot en Kuyt? “Hij loopt manusje-van-alles te spelen”

Vandaag om 17:58

De malaise bij Beerschot beperkt zich niet alleen tot de resultaten op het veld … Ook achter de schermen loopt er van alles mis. Dit werd duidelijk na uitspraken van Dirk Kuyt en zijn zaakwaarnemer Rob Jansen. 

Kuyt, die momenteel trainer is bij Beerschot, gaf na het 2-2 gelijkspel tegen Westerlo aan dat er structureel problemen zijn bij de club. “We hebben in het stadion moeten trainen omdat we geen fatsoenlijk oefenveld hebben”, zei hij, geciteerd door Het Nieuwsblad.

Rob Jansen, Kuyts zaakwaarnemer, bevestigde de chaos achter de schermen in de Nederlandse podcast ‘KieftJansenEgmondGijp’. “Toen Dirk de gok waagde om zijn contract te verlengen, wisten we dat er problemen waren. Er was geen algemeen directeur, geen sportief directeur, geen technische staf, en ook geen degelijke trainingsaccommodatie.” 

Ondanks de vraagtekens rondom de club, besloot Kuyt de uitdaging aan te gaan, maar de beloofde verbeteringen bleven uit. Jansen benadrukte ook de administratieve problemen, waarbij zes nieuwe spelers geen verblijfsvergunning kregen in België. "Dirk loopt er manusje-van-alles te spelen”, zei Jansen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.